Workshops bij kookstudio Onder de Pannen.

Workshops bij kookstudio Onder de Pannen.

Kookstudio “Onder de pannen”. Wij geven hier kookworkshops met verschillende thema’s. De thema’s zullen gebaseerd zijn op de kookculturen uit verschillende landen (zoals Italië, Spanje, Suriname, Marokko, Indonesië enzovoort). Ook is het mogelijk om een kook-bedrijfsuitje, vrijgezellen kook-feestje of kinder bak-feestje bij ons in overleg te organiseren.

Chef Ferry Wijsman leert u gerechten van deze thema’s voor te bereiden op een manier die het u gemakkelijk maakt tijdens bijzondere gelegenheden.

De kosten voor deze workshops zijn per workshop verschillend, met een maximum van 12 cursisten en minimum van 6 cursisten per workshop. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. In verband met de gemaakte kosten wordt er tot 24 uur voor aanvang 50% berekend. Voor annulering op de dag zelf wordt 100% in rekening gebracht. Natuurlijk is een vervanger meer dan welkom!

De workshops bestaan uit ontvangst met koffie of thee, de workshop, gezamenlijk eten onder het genot van een glaasje wijn. 30 minuten voor tijd bent u al welkom voor thee of koffie, dan kunnen we mooi op tijd beginnen.

Kijk in de galerij voor een foto impressie of zoek op Facebook en Instagram naar #onderdepannen.

Locatie Meerkoetstraat 3 te Alphen aan den Rijn. Parkeren is gratis op eigen terrein!

Kookworkshop Cadeau Cheque €60

Geef iemand een kookworkshop cadeau! De gelukkige kan zelf de workshop uitzoeken en reserveren. Na betaling kunt u de cheque uitprinten en als cadeau geven (vergeet niet alles in te vullen voor de geldigheid). Voor meer informatie en mogelijkheden neem contact op via mail, whatsapp of het contact formulier op de site.

Nu kopen

Tapas kookworkshop 18 september 2021 € 60,- 18:00 tot 22:00

We gaan aan de slag met echte tapas, de basis, het ontstaan en natuurlijk het maken.

Nu kopen

De Nordic keuken kookworkshop 2 oktober 2021 € 60,- 18:00 tot 22:00

Deze unieke manier van kijken naar producten zie je terug in de steeds populairdere Nordic keuken. Koken met alles wat om je heen groeit.

Nu kopen

Stres loze kerst kookworkshop 10 december 2021 € 70,- 18:00 tot 22:00

Ook is het kerstdiner voor jou een geniet moment, krijg handige tips en kom inspiratie opdoen in de stres loze kerst kookworkshop.

Vol

Extra workshops in 2022!

Door corona zijn er veel workshops komen te vervallen. Ferry Nice zal maatregelen treffen zodat iedereen veilig kan workshoppen. U wordt wel gevraagd thuis te blijven bij gezondheidsklachten. Uw handen regelmatig te desinfecteren en de ruimte van 1,5 mtr voor uzelf en anderen te respecteren. Ferry Nice zorgt voor handgel, mondkapjes (wanneer nodig of gewenst) en maximaal 6 deelnemers om zo de afstand te kunnen garanderen.