Workshops bij kookstudio Onder de Pannen.

 

Kookstudio “Onder de pannen”. Wij geven hier kookworkshops met verschillende thema’s. De thema’s zullen gebaseerd zijn op de kookculturen uit verschillende landen (zoals Italië, Spanje, Suriname, Marokko, Indonesië enzovoort). Ook is het mogelijk om een kook-bedrijfsuitje, vrijgezellen kook-feestje of kinder bak-feestje bij ons in overleg te organiseren.

 

Chef Ferry Wijsman leert u gerechten van deze thema’s voor te bereiden op een manier die het u gemakkelijk maakt tijdens bijzondere gelegenheden.

 

De kosten voor deze workshops zijn per workshop verschillend, met een maximum van 12 cursisten en minimum van 6 cursisten per workshop. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. In verband met de gemaakte kosten wordt er tot 24 uur voor aanvang 50% berekend. Voor annulering op de dag zelf wordt 100% in rekening gebracht. Natuurlijk is een vervanger meer dan welkom!

 

De workshops bestaan uit ontvangst met koffie of thee, de workshop, gezamenlijk eten onder het genot van een glaasje wijn. 30 minuten voor tijd bent u al welkom voor thee of koffie, dan kunnen we mooi op tijd beginnen.

 

Kijk in de galerij voor een foto impressie of zoek op Facebook en Instagram naar #onderdepannen.

 

Locatie Meerkoetstraat 3 te Alphen aan den Rijn. Parkeren is gratis op eigen terrein!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Grizzly Grill BBQ

28 september @ 18:00 - 22:00

€70

Aan de slag op onze kamado bbq’s heerlijke gerechten en technieken. Vis, vlees en groeten we doen het allemaal. En nu nog hopen op zon en we drinken er een lekker glaasje bij.

(heeft u allergieën, eetbezwaren of bent u vegetarisch? Geef dit aan bij de opmerkingen en wij houden rekening met de gerechten).

Nu kopen

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€70
Evenement Categorie:

Organisator

Ferry Wijsman
Telefoon
0626706808
E-mail
info@ferrynice.net
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Onder de Pannen
Meerkoetstraat 3
Alphen aan den Rijn, Zuid Holland 2406 GA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0626706808
Bekijk de site van Locatie
Stuur bericht.
Uw culinaire vraag?
Goedendag, wat kan ik voor u doen?

Tussen het koken door zal ik zo snel mogelijk reageren.

Met culinaire groet,
Ferry Wijsman.