Thuiskok

Thuiskok

Covid proof thuisdiner. Thuis verwend worden met de lekkerste gerechten en een privé chefkok. Dit allemaal op gepaste afstand. Speciaal voor kleine gezelschappen. U als 1 huishouden met maximaal 2 gasten en de chefkok.

Rekenvoorbeeld “2 personen in 1 huishouden, 2 gasten en 1 chefkok” 2+2+1=5.

Rekenvoorbeeld “4 personen in 1 huishouden (2 ouder & 2 kinderen), 2 gasten en 1 chefkok” 4+2+1=7.

Wij rekenen een vaste prijs van €400,- per groep tot 10 personen. Dit is exclusief in inkoop, de inkoop is erg afhankelijk van uw eet wensen en aantal gangen maar u kunt uitgaan van € 15,- tot € 30,- per persoon.

Vertel mij uw wensen, dan maak ik voor u een persoonlijk menu. Groenten, vis of vlees liefhebber? Allemaal geen probleem! En natuurlijk houd ik rekening met eventuele etensbezwaren en allergieën. En de afwas? Die regel ik natuurlijk ook, net als de keuken, die wordt netjes achtergelaten. Uw wensen zijn persoonlijk, en daarom maak ik graag voor u een passende offerte. U kunt contact opnemen via het contact formulier.

Uw eigen omgeving, ambiance en muziek, dat is de charme van een thuiskok. De avond kan helemaal naar wens ingevuld worden! Een drie-gangen menu bijvoorbeeld, inclusief een amuse (vanaf 2 personen) Een uitbreiding hiervan kan tot 6 gangen. En natuurlijk kunt u dit menu aanvullen met bronwater en een wijnarrangement. De prijs begint bij € 400,- tot maximaal 10 personen, boven de 10 personen rekenen wij € 40,- per persoon extra. Dit is exclusief in inkoop, de inkoop is erg afhankelijk van uw eet wensen en aantal gangen maar u kunt uitgaan van € 15,- tot € 30,- per persoon. Een volledig All inclusief menu voor twee personen is natuurlijk ook mogelijk. Ik werk niet met vaste menu’s. Vertel mij uw wensen, dan maak ik voor u een persoonlijk menu. Groenten, vis of vlees liefhebber? Allemaal geen probleem! En natuurlijk houd ik rekening met eventuele etensbezwaren en allergieën. En de afwas? Die regel ik natuurlijk ook, net als de keuken, die wordt netjes achtergelaten. Uw wensen zijn persoonlijk, en daarom maak ik graag voor u een passende offerte. U kunt contact opnemen via het contact formulier.