Workshops bij kookstudio Onder de Pannen.

 

Kookstudio “Onder de pannen”. Wij geven hier kookworkshops met verschillende thema’s. De thema’s zullen gebaseerd zijn op de kookculturen uit verschillende landen (zoals Italië, Spanje, Suriname, Marokko, Indonesië enzovoort). Ook is het mogelijk om een kook-bedrijfsuitje, vrijgezellen kook-feestje of kinder bak-feestje bij ons in overleg te organiseren.

 

Chef Ferry Wijsman leert u gerechten van deze thema’s voor te bereiden op een manier die het u gemakkelijk maakt tijdens bijzondere gelegenheden.

 

De kosten voor deze workshops zijn per workshop verschillend, met een maximum van 12 cursisten en minimum van 6 cursisten per workshop. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang kosteloos. In verband met de gemaakte kosten wordt er tot 24 uur voor aanvang 50% berekend. Voor annulering op de dag zelf wordt 100% in rekening gebracht. Natuurlijk is een vervanger meer dan welkom!

 

De workshops bestaan uit ontvangst met koffie of thee, de workshop, gezamenlijk eten onder het genot van een glaasje wijn. 30 minuten voor tijd bent u al welkom voor thee of koffie, dan kunnen we mooi op tijd beginnen.

 

Kijk in de galerij voor een foto impressie of zoek op Facebook en Instagram naar #onderdepannen.

 

Locatie Meerkoetstraat 3 te Alphen aan den Rijn. Parkeren is gratis op eigen terrein!

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kaas met wijn en bier.

8 september @ 13:00 - 16:00

€42,50

Wijn en kaas battle gaat hard tegen hard. Heerlijke kazen met een breed smaakpallet. Regionaal/Nederlandse kazen van alle types.
Hiernaast zetten we onze bier en wijn paring. wat werkt en wat werkt niet. Leerzame middag met rondleiding en bierbrouw uitleg.

Dit allemaal in samenwerking met Don Wortelboer van www.procuwijs.nl want het genieten van voedsel en drank draait niet om kwantiteit maar om onderscheid!

Wij kijken er naar uit, jullie ook?

(heeft u allergieën, eetbezwaren of bent u vegetarisch? Geef dit aan bij de opmerkingen en wij houden rekening met de gerechten).

Reserveren via de site van Brouwhuis aan de Werf.
www.brouwhuisaandewerf.nl

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€42,50
Evenement Categorie:
Site:
www.brouwhuisaandewerf.nl

Organisator

Ferry Wijsman
Telefoon
0626706808
E-mail
info@ferrynice.net
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Brouwhuis aan de Werf
industrieweg 2b
Alphen Aan Den Rijn, 2404 BZ Nederland
+ Google Maps
Stuur bericht.
Uw culinaire vraag?
Goedendag, wat kan ik voor u doen?

Tussen het koken door zal ik zo snel mogelijk reageren.

Met culinaire groet,
Ferry Wijsman.